Polední menu
Pondělí 22. 4. 2024
1. Tomatová s těstovinami (1) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Fusilli s prosciuttem a sušenými rajčaty, jarní cibulka, mix tvrdých sýrů (1,7) 140,-
3. 150g Vepřová pečínka po srbsku, dušená rýže (1,7) 145,-
4. 150g Smažené rybí filé "Exklusiv", bramborová kaše (1,3,4,7) 145,-
5. 180g Filírovaná kuřecí prsa, chilli-brusinková omáčka, krokety (1,3,7) 155,-
6. 380g Cizrnový hummus, grilovaná zelenina, banketka (1,7) 135,-
Úterý 23. 4. 2024
1. Drůbeží vývar s masem a těstovinami (1,9) (k menu 30,-) 40,-
2. 200g Vepřová játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7) 135,-
3. 150g Švédské masové kuličky, rajská omáčka, těstoviny (1,3,7) 140,-
4. 180g Kuřecí roláda se slaninou a listovým špenátem, šťouchaný brambor (1,3,7) 145,-
5. 150g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže (1,7) 155,-
6. 400g Kuskus s kuřecím masem, sušená rajčata, olivy, kapary, bylinkový dip (1,7) 135,-
Středa 24. 4. 2024
1. Bramborová s houbami (1,7,9) (k menu 30,-) 40,-
2. 4ks Borůvkové kynuté knedlíky, tvaroh, máslo, cukr, zakysaná smetana (1,3,7) 130,-
3. 160g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík (1,3,7) 140,-
4. 180g Vepřová pečínka po mexicku, fazole, rajčata, jalapeňos, šťouchané brambory (1,7) 150,-
5. 180g Kuřecí gyros, zeleninový salát, remuláda, hranolky (1,3,7) 155,-
6. 320g Salát Nicoise, tuňák, brambory, vejce, černé olivy, fazolky (1,3,4,7) 145,-
Čtvrtek 25. 4. 2024
1. Květáková s vejcem (1,3,7) (k menu 30,-) 40,-
2. 2ks Vařená vejce s koprovou omáčkou, brambory (1,7) 130,-
3.150g Krůtí stroganov, jasmínová rýže (1,7) 140,-
4. 350g Pečené kuřecí stehno ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík (1,7) 145,-
5. 180g Vepřová krkovička, anglická slanina, cibule, česnek, beraní roh, grenaille (1,7) 155,-
6. 350g Kuřecí quesadilla s hot stripsy, BBQ a čedarem, trhaný listový salát (1,7) 160,-
Pátek 26. 4. 2024
1. Hrachová s uzeninou (1) (k menu 30,-) 40,-
2. 400g Penne pomodoro s bazalkou, mix tvrdých sýrů (1,7) 130,-
3. 180g Vepřový mletý karbanátek, bramborová kaše (1,3,7) 135,-
4. 380g Špekové knedlíky, zelí, cibulka na sádle (1,3,7) 145,-
5. 160g Vepřová líčka na kořenové zelenině a červeném víně, bramborové krokety (1,3,7,9) 155,-
6. 300g Drumstick, salát z červeného zelí a křenu, Grenaille 165,-
Menu ke stažení
Restaurace AIR CLUB Praha 6 Ruzyně – moderní gastronomie